PSV, Dommel 18 en Intelectric breken contract open en verlengen tot 2027

Artikel
PSV, Dommel 18 en Intelectric breken contract open en verlengen tot 2027

PSV, Grill & Bar Dommel 18 en Intelectric hebben het bestaande contract opengebroken en verlengen de samenwerking tot 2027. Grill & Bar Dommel 18 en Intelectric exploiteren samen skybox De Lounge, waar sport en pleasure hand-in-hand gaan.

Contract verlengd
De Lounge geldt als een netwerk op zich en bevindt zich in de Zuid- Oost hoek van het Philips Stadion. “De reeds prettige samenwerking tussen de Lounge en PSV heeft een mooie upgrade gekregen. We gaan hierin nog intensiever en langer samenwerken en danken eigenaar Ruud Bakker en John Ketelaars voor het vertrouwen’, zegt commercieel directeur Frans Janssen over de hernieuwde samenwerking.

Sport & pleasure
Door de magnetisch aantrekkingskracht van het Philips Stadion en de combinatie tussen sport en pleasure in De Lounge, zit het er iedere wedstrijd helemaal vol. De te verkrijgen ‘Aftermatch tickets’ geven toegang tot de skybox, waar na iedere wedstrijd nog geborreld kan worden. Een groeiend aantal leden geniet daar van een hapje en een drankje terwijl verschillende artiesten het podium betreden.

Zakendoen bij PSV als een kampioen
Verder is De Lounge buiten wedstrijddagen te gebruiken voor vergaderingen, lunches, diners, feesten en partijen. De slogan van de skybox is niet voor niets ‘zakendoen bij PSV als een kampioen.’ Ondanks dat de box recent is uitgebreid, is er nog altijd een wachtlijst voor zitplaatsen, die een geweldig uitzicht geven op de wedstrijden van PSV. Hét bewijs dat de combinatie voetbal, netwerken en entertainment zowel vermakelijk als nuttig is.

Intelectric
Intelectric is een vooruitstrevende, dynamische en snelgroeiende organisatie bestaande uit meerdere werkmaatschappijen, welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen specialisme.

Grill & Bar Dommel 18
Grill & Bar Dommel 18 is als restaurant gevestigd in de bekende Dommelstraat in Eindhoven. Daarnaast beschikt Grill & Bar Dommel 18 ook over een Business Club ‘Business Club @ Dommel 18’. Dat is een ondernemersvereniging voor het MKB waarin vele branches uit Eindhoven en omgeving vertegenwoordigd zijn. Samen zetten Grill & Bar Dommel 18 en Intelectric de sfeer en manier van netwerken nog lang voort in de Lounge.

Bekijk ook