PSV-Bytes: vakantie!

PSV-Bytes: vakantie!
3 min

PSV’ers doen meer dan trainen, rusten en voetballen. In PSV-Bytes zetten we de leukste berichten van onze spelers, trainers en oud-voetballers op een rij om te zien wat ze naast het veld meemaken.

Ramselaar in Valencia
Bart Ramselaar liep in de wedstrijd tegen FC Groningen een lichte hersenschudding op waardoor hij de traininsstage van Jong Oranje liet schieten. De middenvelder kon daardoor eerder op vakantie naar Valencia.

Room in het paradijs
Eloy Room viert zijn vakantie een stuk verder van huis. De doelman is in Tulum, een badplaats in Mexico. Of zoals hij het zelf noemt: paradise!

Vakantievibes Hendrix
In oktober 2017 werd Jorrit Hendrix vader. Op de foto geniet hij in de zon van zijn vakantie samen met zijn dochter Leau Ziggy.

Van Ginkel in the USA
Aanvoerder Marco van Ginkel gaat een aantal hotspots van de Verenigde Staten af. Zijn vakantie begon in Las Vegas. Vervolgens maakte hij een tussenstop bij de Grand Canyon en reisde hij door naar Los Angeles.

Van Osch in de Caraïben
Doelman Yanick van Osch geniet samen met zijn vrienden, waaronder Sam Lammers en Dani van der Moot, van zijn welverdiende vakantie op Curacao.

Curacao populair
Ook Armando Obispo viert zijn vakantie op het eiland.

Zoet in Oranje
Jeroen Zoet heeft sinds gisteren pas officieel vakantie. Hij werd door Ronald Koeman als enige PSV'er opgeroepen voor Oranje voor de oefeninterlands tegen Slowakije en Italië. Tegen eerstgenoemde stond de doelman in de basis.

Arias naar het WK
Santiago Arias bereidt zich samen met het Colombiaanse elftal voor op het WK in Rusland. De vleugelverdediger speelt daar tegen Polen, Senegal en Japan.

Chucky naar Rusland
Santiago Arias is niet de enige PSV'er die naar het WK gaat. Ook topscorer Hirving Lozano mag zich opmaken voor het WK met Mexico. De Mexicanen zitten in een op papier lastigere groep dan Colombia. El Tri zit in een poule met Duitsland, Zweden en Zuid-Korea.

Gudmundsson tegen Messi
Albert Gudmundsson is opgenomen in de 23-koppige selectie van IJsland. In januari maakte de vleugelspeler een hattrick voor het nationale team tegen Indonesië. IJsland zit in een groep met Argentinië, Kroatië en Nigeria.