'PSV bouwt op talent'

Artikel
'PSV bouwt op talent'

Met welke media hebben spelers en trainers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers? PSV is onderwerp van gesprek. Altijd en overal. De redactie van www.psv.nl leest alles en selecteert tweewekelijks berichten die je niet wilt missen.

VI vreest PSV-leegloop
Voetbal International denkt dat PSV serieus rekening moet houden met een leegloop komende zomer. Steven Bergwijn staat evenals Hirving Lozano in de belangstelling van verschillende Europese topclubs, Luuk de Jong zou wellicht zijn status als topscorer van de Eredivisie willen verzilveren met een goed contract buiten Nederland en het contract van Gastón Pereiro loopt nog maar één jaar door, waardoor PSV deze zomer nog een transfersom kan ontvangen. Dat analyseren zij deze week in hun blad.

PSV bouwt op talent
In hetzelfde artikel wordt stilgestaan bij de ontwikkeling van Cody Gakpo en Donyell Malen. Zij zouden samen met Sam Lammers en Maxi Romero de erfenis van bovengenoemd viertal op zich kunnen nemen. Tegelijkertijd vraagt het weekblad zich af of het talentvolle viertal al vergenoeg is in hun ontwikkeling om de steraanvallers van PSV op te volgen. De talentenfabriek draait op volle toeren, maar is het voldoende?, schrijft VI. Eerder berichtte het Algemeen Dagblad al over de manier waarop PSV-talent opgeleid wordt.

https://twitter.com/m_wijffelsAD/status/1093097738173063168


PSV helpt fans aan vitaler leven 

Het Amsterdam UMC publiceerde woensdagmiddag een onderzoek waaruit blijkt dat het vitaliteitsprogramma dat PSV aanbiedt aan haar fans, daadwerkelijk helpt een gezonder leven te leiden. “In mijn geval gaf PSV echt de doorslag om mijn manier van leven te veranderen”, zegt Cees Versteeg (52), die stapsgewijs 50 kilo afviel, in het Eindhovens Dagblad. “Ik had al enorm vaak geprobeerd om af te vallen, maar het is voor mij een enorme stimulans dat ik dat nu via bijeenkomsten in ’t stadion mocht doen. Het is de club van mijn idolen Willy en René van de Kerkhof.” Lees hier het hele artikel.

Liesbeth van Kemenade al 25 jaar full-time op De Herdgang
Liesbeth van Kemenade staat sinds jaar en dag voor PSV en de spelers klaar. Het Eindhovens Dagblad stond woensdag stil bij haar jubileum als stille kracht in de keuken van De Herdgang. “De spelers durven me meestal wel veel te vertellen, omdat ze weten dat ik dingen niet rond ga bazuinen. Wat in de keuken verteld wordt, blijft ook in de keuken. Misschien lever ik ook een bijdrage aan het geheel, maar daar denk ik niet te veel over na. Ik probeer gewoon hard te werken, de dingen te regelen die moeten gebeuren en verder geen gekkigheid.” Meer lees je hier.

Vijf Eindhovenaren gingen Gakpo voor
Datzelfde ED blikte deze week nog een keer terug op de bliksementree van Cody Gakpo. De krant zocht uit dat hij de zesde Eindhovenaar is, die sinds het jaar 2000 in actie kwam voor PSV.

Speler Duels Doelpunten
Cody Gakpo 3 1
Otman Bakkal 118 25
Phillip Cocu 94 23
Ernest Faber 60 0
Patrick Lodewijks 15 0
Björn Becker 1 0

‘PSV wil door met Haar’ 
Nog meer nieuws uit het Eindhovens Dagblad. De krant meldt donderdag dat PSV door wil met Dennis Haar. De leiding van PSV is volgens de krant tevreden over het werk van de coach van Jong PSV en zijn staf. Het contract van Haar loopt af en PSV heeft een positief signaal afgegeven, waardoor verkennende gesprekken over verlenging van zijn contract kunnen worden gestart. Later deze maand praten partijen verder, schrijft de krant.