PSV bedankt stewards voor inzet

Artikel
PSV bedankt stewards voor inzet

Als dank voor hun diensten gedurende afgelopen voetbaljaargang (2017-2018) hebben alle stewards van PSV een miniatuurversie van de kampioensschaal gekregen. Hiermee wil de club de stewards danken voor hun inzet gedurende het seizoen.

Eerste schaaltje voor Desi de Wit    
Het eerste schaaltje is na een dankwoord van algemeen directeur Toon Gerbrands overhandigd aan steward Desi de Wit. Zij is als steward ingedeeld bij het ‘parkeren’ en werkt naast de wedstrijden van PSV 1 ook bij Jong PSV en overige PSV-activiteiten. Desi werd in het dankwoord geroemd om haar enthousiasme en betrokkenheid bij de club. Naast Gerbrands waren ook directieleden Peter Fossen en Frans Janssen aanwezig. Ook Ron Verkerk (wedstrijdorganisatie & Veiligheid woonde de overhandiging bij.

Ook steward worden?
Ter aanvulling van het team is PSV op zoek naar nieuwe stewards. Wil jij PSV vanaf komend seizoen helpen tijdens wedstrijden en andere activiteiten? Meld je dan aan via stewardorganisatie@psv.nl. Als steward ontvang je een vrijwilligersbijdrage van maximaal € 1500,- per jaar. Een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag) is verplicht wanneer je je aanmeldt. In overleg werk je als steward bij wedstrijden van PSV 1, Jong PSV en PSV Vrouwen, overige PSV-activiteiten en de concerten van Guus Meeuwis.

Bekijk ook

Jacht op de beker is geopend

Video

SAMENVATTING | PSV - Ajax

Video