PSV Academy beleeft doelpuntrijk weekend

jeugd

Afgelopen weekend kwamen verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op PSV Campus De Herdgang.

Enorme overwinning voor PSV O13
Voor PSV O13 was het wederom een succesvolle zaterdagochtend. In de uitwedstrijd tegen NEC O13 vielen veel doelpunten. Soudais El Hadji was de man van de wedstrijd en scoorde vier keer. Daarnaast was Mike Akkermans in topvorm. Hij maakte drie goals. Daar bleef het niet bij, ook Obama Appiah, Loek Schakenraad, Divaio Rodrigues en Lars Verwijen maakten doelpunten. Uiteindelijk werd het 0-12.

Dankzij van der Sluis wint PSV O14 topper
Gennaro van der Sluis bracht zijn club naar een ruime overwinning in Amsterdam. De dertienjarige speler scoorde vier keer in het uitduel tegen Ajax O14. Hierdoor won PSV de topper met 1-4.

O15 verliest punten in Alkmaar
Helaas heeft PSV 015 het niet voor elkaar gekregen te scoren tegen AZ O15. Het bleef lang 0-0 maar na de rust kreeg de ploeg twee doelpunten tegen waardoor ze uiteindelijk verloren met 2-0.

PSV O16 verdient drie punten in Alkmaar
PSV O16 speelde zaterdag op De Herdgang tegen hun leeftijdsgenoten van AZ. Fabio Kuit bracht de club op 1-0 voorsprong en ook Sami Bouhoudane scoorde. Het werd zodoende 2-0.

Ruime zege voor PSV O17
Tijdens de oefenwedstrijd tegen Club Brugge O18 werd PSV O17 beloont met een mooie prestatie. De ploeg maakte in de eerste helft al twee doelpunten. Na de rust volgden er meer waardoor PSV O17 uiteindelijk won met 2-6. Twee doelpunten werden gemaakt door Elvic Jager.