Primeur PSV met LED-boarding op tweede ring

Artikel
Primeur PSV met LED-boarding op tweede ring

PSV heeft de vaste reclameplaatsen van de gehele tweede ring deze zomer voorzien van digitale LED-boarding. Daarmee kent de club een primeur in Nederland.

Topclubs
PSV is de eerste club in Nederland die de gehele tweede ring van elektronische boarding voorziet en volgt daarmee Europese topclubs als Tottenham Hotspur, Manchester City en Paris Saint-Germain. Door de tweede ring van LED-boarding te voorzien wil PSV de stadionbeleving naar een hoger level stuwen. “Dit past perfect in de strategische lijn die PSV in de komende jaren wil volgen”, reageert commercieel directeur Frans Janssen.

Kernbegrippen
“Daarin zijn stadionbeleving, evenals innovatie kernbegrippen”, vervolgt hij. “PSV is vooruitstrevend, omarmt nieuwe technieken en denkt hiermee naast extra commerciële mogelijkheden een wedstrijdbezoek nog unieker te maken.” Op de nieuwe LED-boarding is naast uitingen van partners en sponsoren ook plaats voor materiaal dat door PSV zelf is gemaakt. “Daarnaast gaan deze veelvuldig gebruikt worden bij evenementen op niet-wedstrijddagen in het stadion”, aldus Janssen.

ADO Den Haag
De LED-boarding is tot stand gekomen in samenwerking met Mansveld Expotech uit Eindhoven. De afgelopen periode is hard gewerkt om de schermen zo snel mogelijk inzetbaar te maken. Het streven is om de LED-boarding tijdens de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen ADO Den Haag in gebruik te nemen.