Portugese interesse voor Pereiro

Portugese interesse voor Pereiro
3 min

Met welke media hebben de PSV'ers gesproken? Wat gebeurt er achter de schermen en hoe vergaat het oud-PSV'ers. Op maandag en donderdag lees je alles over de club in PSV in the Picture.

Portugese interesse voor Pereiro
Naast VfL Wolfsburg volgt ook het Portugese Sporting Portugal de verrichtingen van Gastón Pereiro, aldus het Eindhovens Dagblad. Pereiro (22) staat volgens de ochtendkrant open voor een transfer deze zomer, na zijn derde seizoen bij PSV. Hij heeft nog een contract tot 2020.

https://twitter.com/KNVB/status/1000753659255369728


Paal dicht bij transfer naar PEC

Kenneth Paal staat voor een tijdelijke overgang naar PEC Zwolle, waar hij voor een seizoen op huurbasis naar toe kan. Volgens het Eindhovens Dagblad kan hij begin deze week tot een persoonlijk akkoord komen met de club, waarna de club hem vrij kan geven voor verhuur. Hij zou dan naast Brenet de tweede vleugelverdediger zijn die de club verlaat, al is het vooralsnog een tijdelijk vertrek.

Ervaring verloren eindstrijd onbetaalbaar voor Wijnladum
Het was een teleurstellende, maar onvergetelijk ervaring voor Georginio Wijnaldum. Wijnaldum verloor zaterdag met Liverpool in de finale van de UEFA Champions League met 3-1 van Real Madrid. “Ik heb nu even geen idee wat deze finale ons op termijn zal opleveren, qua ervaring. Ik voel alleen maar teleurstelling”, zei de voormalig PSV’er na afloop van de wedstrijd in het Algemeen Dagblad. Over het wegvallen van Mohammed Salah zei hij: “Het wegvallen van Mo was een klap, daar hadden we echt even last van.”

Depay voelt zich goed in vrij rol
In de Telegraaf een interview met voormalig PSV’er Memphis Depay, die zich momenteel met Oranje voorbereidt op twee oefeninterlands.Blakend van zelfvertrouwen meldde Depay zich dit weekend bij Oranje. Hij scoorde negentien competitiedoelpunten en gaf dertien assists af bij zijn huidige club Lyon. Ronald Koeman gaf hem tegen Portugal een vrije rol en dat heeft bijgedragen aan een ommekeer. “Wie mij sinds de jeugd kent, weet dat ik daar altijd op nummer tien heb gespeeld. In de A1 toen ik met oudere spelers ging spelen en later bij het eerste ben ik aan de zijkant gezet, omdat ik ook wel snel en technisch was. Daardoor heb ik me ontwikkeld als linksbuiten, maar eigenlijk ben ik een nummer tien”, aldus Depay.

Lammers trefzeker voor Jong Oranje
Jong Oranje won vrijdag in en van Bolivia. In Zuid-Amerika werd Jong Bolivia, onder meer door twee goals van Sam Lammers met 1-4 verslagen. FOX Sports sprak na afloop met de PSV’er. “Het hadden er eigenlijk drie moeten zijn, maar twee is vandaag genoeg. We hebben nog één wedstrijd te gaan en dan gaan we met een goed gevoel de vakantie in. En dan zien we wel wat er komend jaar gaat gebeuren.”

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1000259700489969664


Arias ook in beeld bij Napoli

Naast Juventus heeft ook het Italiaanse Napoli zich gemengd in de strijd om de diensten van Santiago Arias, aldus het Italiaanse AreaNapoli. De Colombiaanse rechtsback van PSV wordt door Napoli gezien als mogelijk alternatief voor de rechtsback die er nu loopt: Elseid Hysaj. Naar verluidt wil PSV vijftien miljoen euro voor Arias hebben. De eerste contacten zijn volgens AreaNapoli al gelegd.