Platte kar koerst naar Stadhuisplein

Artikel
Platte kar koerst naar Stadhuisplein

De PSV-selectie is met de platte kar rond 17.00 uur vertrokken vanaf het Philips Stadion. Na uitgezwaaid te zijn door kinderen van de Phoxy Club en uitzinnige supporters buiten het stadion, zijn ze nu onderweg naar het Stadhuisplein, waar ze rond 18.45 uur aankomen.

Gekkenhuis in Eindhoven      
Op de route van de platte kar, die onder meer rijdt via de Mathildelaan, de Emmasingel en de Keizersgracht, staan vele duizenden fans de kampioenen op te wachten. Met vuurwerk, PSV-muziek en heel veel support vieren zij de 24e landstitel van PSV. Om ongeveer 18.45 uur komt de platte kar aan bij het Stadhuisplein, waarna rond 19.00 uur aanvoerder Marco van Ginkel de schaal aan de tienduizenden fans zal tonen. Eindhoven liep in de middag al helemaal vol en kijkt reikhalzend uit naar het grote moment op het plein.

Deel jouw mooiste momenten  
Sta jij langs de route, op het plein of geniet je mee via PSV.nl/kampioen? Deel het via de #PSVkampioen op social media. Wij zijn benieuwd hoe jullie genieten van PSV’s 24e titel dus laat de wereld zien hoe trots je bent op PSV. Eendracht maakt macht.