Pilot met live-uitzending voor PSV-wedstrijd

Pilot met live-uitzending voor PSV-wedstrijd
2 min

PSV start zondag een pilot met een live-uitzending voorafgaand aan een thuiswedstrijd. Daarin wordt met prominenten vooruitgeblikt op de aankomende wedstrijd van PSV.

Live in het Philips Stadion 
In de dertig minuten durende uitzending blikt presentator en PSV-fan Lennart Timmerman vanaf de tribune in het Philips Stadion live vooruit met volgers van PSV en PSV-prominenten. In de pilotuitzending, komende zondag voorafgaand aan PSV - FC Twente, doet hij dat met Frank Lammers en AndrĂ© Ooijer. De liveshow duurt van 15.30 tot 16.00 uur en is te zien via het YouTube- en Facebook-kanaal van de club. De wedstrijd van PSV is aansluitend om 16.45 uur te zien op FOX Sports 1.

PSV heeft de intentie om voor elke thuiswedstrijd een live-voorbeschouwing te produceren, om zo ook supporters die thuis kijken zoveel mogelijk bij de club en de wedstrijd te betrekken. Na afloop van de pilot wordt in gesprek met FOX Sports bekeken welke mogelijkheden er zijn en hoe de pilot wordt gewaardeerd door PSV-fans. Heb jij tips naar aanleiding van de pilot-uitzending? Laat het ons weten via media@psv.nl.