Philips Monitors wordt Official Esports Supplier bij PSV Esports

Artikel
Philips Monitors wordt Official Esports Supplier bij PSV Esports

Philips Monitors wordt door PSV Esports verwelkomd als gaming supplier. Het bedrijf,leider van LCD-monitoren, verbindt zich voor minimaal een seizoen aan de virtuele voetbaltak van de club als de Official Esports Supplier.

FIFA en League of Legends 
Philips Monitors gaat ervoor zorgen dat de esporters van PSV optimaal worden ondersteund bij het gamen. Het bedrijf faciliteert monitoren voor console- en PC-gaming, waarmee het team de beschikking krijgt over het beste materiaal tijdens FIFA- en League of Legends-toernooien. Daarnaast levert Philips Monitors de PSV-esporters thuis de juiste en nieuwste monitoren zodat ze over dezelfde technologieën beschikken als wanneer ze individueel trainen en livestreams opnemen.

Philips Monitors in Esports Room
De nieuw te openen PSV Esports Room wordt eveneens voorzien van de laatste technologieën van Philips Monitors. De ruimte van de virtuele voetbaltak van de club wordt naast de PSV FANstore gepositioneerd. Supporters krijgen doordeweeks en gedurende wedstrijddagen toegang tot de ruimte om kennis te maken met esports en de esporters van PSV, kunnen clinics volgen en zelf gamen. De esporters van PSV zullen hier ook trainen en meedoen aan hun online toernooien.

PSV opgericht door Philips
PSV, Philips Sport Vereniging, dankt zijn naam aan oprichter Philips, die onlangs zijn huidige sponsorschap met PSV met 10 jaar heeft verlengd tot 2031. Voor zover bekend is het daardoor 's werelds langstlopende samenwerking tussen een sportclub en bedrijf. De twee organisaties werken samen sinds de club op 31 augustus 1913 in Eindhoven door Philips-medewerkers werd opgericht als een team van werknemers. “We zijn erg blij met Philips Monitors als nieuwe partner van PSV Esports”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “Philips loopt als een rode draad door de club en daarom zijn we verheugd hen ook als Official Esports Supplier bij onze virtuele voetbaltak te verwelkomen. PSV Esports heeft er wederom een mooie en innovatieve partner uit de Brainportregio bij.”