Oproep | Meld je aan voor de PSV Vrouwen selectieavonden

Artikel
Oproep | Meld je aan voor de PSV Vrouwen selectieavonden

PSV Vrouwen organiseert samen met partner in3 tijdens de maand april diverse selectieavonden voor meiden in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar. We zijn daarvoor op zoek naar talentvolle, voetballende meiden uit de regio in deze leeftijdscategorie!

PSV is dit jaar gestart met de uitbreiding van haar opleidingsprogramma voor meiden met het PSV Vrouwen Talentenplan, bestaande uit trainingsgroepen O13/14 en O15/16. De beste deelnemers aan de selectieavonden maken kans om gescout te worden voor dit talentenplan. Deze unieke mogelijkheid wil jij toch niet laten lopen? Geef jezelf snel op via onderstaande link! 

Kans op uitnodiging voor in3 Talentendag! 
Er worden vier selectieavonden georganiseerd bij amateurverenigingen in de regio. Zo speelde Jong Oranje-captain Janou Levels vroeger zelf bij SHH Herten en maakte spits Maxime Snellenberg haar voetbalstappen bij VV UNA. De trainingen worden gefaciliteerd door trainers van de PSV Soccer School. Zij gaan de deelnemers met een leerzame en leuke training uitdagen om het uiterste uit zichzelf te halen. Er zijn scouts namens PSV Vrouwen aanwezig die de grootste talenten selecteren en uitnodigen voor de in3 Talentendag op woensdag 3 mei op PSV Campus De Herdgang.

Dit zijn de data van de PSV Vrouwen Selectieavonden: 
Woensdag 5 april: SHH Herten – Herten 17.30 – 19.00 uur 
Woensdag 12 april: UDI '19 – Uden* 17.30 – 19.00 uur (update: inmiddels vol)
Woensdag 19 april: VV UNA – Veldhoven 17.30 – 19.00 uur 
(update: inmiddels vol)
Woensdag 26 april: VV Gilze – Gilze 17.30 – 19.00 uur 

*Voor keepers is het alleen mogelijk om jezelf op te geven voor de selectieavond van 12 april bij voetbalvereniging UDI '19. Daar is een speciaal keepersprogramma. 

Beperkt aantal plekken per locatie 
Ben jij of ken jij een voetbalster in de leeftijd 10 tot en met 12 jaar die ervan droomt bij PSV te voetballen? Meld je dan nu gratis aan voor één van de bovenstaande selectieavonden via de onderstaande knop

Meld je nu aan!

Let op: er zijn een beperkt aantal plekken (64 stuks) per locatie beschikbaar. Vol = vol!