Opgelet: bouwwerkzaamheden rond Philips Stadion

Opgelet: bouwwerkzaamheden rond Philips Stadion
1 min
PSV1

De omgeving rond het Philips Stadion krijgt de komende jaren een nieuw uiterlijk. Aan de PSV-laan komen nieuwe appartementencomplexen die het stadionkwartier en Strijp-S met elkaar verbinden. De bouwwerkzaamheden starten in januari en zijn gereed in 2025.

De PSV-laan is door de werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar. De straat (aan de noordzijde van het stadion) is op wedstrijddagen vanaf de Vonderweg tot de De Jonghlaan, bij het appartementencomplex Hartje Eindhoven, afgesloten voor auto’s, scooters en (brom)fietsers. Het is niet mogelijk om je (brom)fiets op de PSV-laan te parkeren. De fietsenstalling op de kruising van de PSV-laan en Vonderweg is wel toegankelijk en te bereiken via de Vonderweg.

Overlast beperken
PSV stelt alles in het werk om de overlast voor bezoekers tot een minimum te beperken. Tijdens de werkzaamheden blijft PSV monitoren of de getroffen maatregelen de overlast tot het minimum beperken en komt het waar nodig met nieuwe maatregelen. Daarnaast adviseert de club waar mogelijk om op een alternatieve wijze naar het Philips Stadion te komen tijdens drukbezochte evenementen.

PSV1
club