Online kennissessie in teken van voeding

Artikel
Online kennissessie in teken van voeding

PSV Academy organiseert tweewekelijks online kennissessies over de werkwijze en lifestyleonderwerpen. Op donderdag 4 februari om 19.00 uur staat een speciale sessie over voeding gepland met voedingsdeskundige Nikolas Paraskevopoulos, die intensief betrokken is bij het eerste elftal van de club.

Passend binnen de clubfilosofie wil PSV Academy graag samenwerken met de (gast)ouders en verzorgers om de jeugdspelers zo goed mogelijk te begeleiden. Via online kennissessies is er extra aandacht voor relevante lifestyleonderwerpen, waar de directe omgeving van de jeugdspeler zijn of haar voordeel mee kan doen. Aanstaande donderdag is het onderwerp voeding aan de beurt.

Deze online sessie wordt geleid door Nikolas Paraskevopoulos, een expert uit het werkveld. Paraskevopoulos is de voedingsdeskundige van eerste elftal van PSV en het Belgische nationale team. Hij zal zijn ervaringen donderdag delen en PSV Academy voorzien van de nodige informatie en praktische tips. De sessie gaat om 19.00 uur van start en duurt ongeveer dertig minuten.

De link voor de digitale sessie is inmiddels via de trainers gedeeld.