Officieel | Boy Waterman versterkt keepersbestand

Artikel
Officieel | Boy Waterman versterkt keepersbestand

PSV voegt doelman Boy Waterman (38) per direct toe aan de selectie. De ervaren Nederlander heeft een contract tot de zomer van 2023 getekend en staat maandagmiddag al op het trainingsveld tijdens de eerste training van PSV van dit seizoen.

Ervaring
Directeur Voetbalzaken John de Jong legt uit dat hij Waterman vanwege zijn ervaring toevoegt aan de selectie: “Boy heeft de afgelopen seizoenen veel gespeeld. Hij is fit, kent de wetten van de topsport en brengt veel ervaring in de kleedkamer. Dat is ontzettend waardevol voor de jonge spelers in onze selectie. Daarnaast kent hij PSV natuurlijk vanwege zijn eerdere periode in Eindhoven. We zijn blij dat hij terugkeert.”

Tweede seizoen
Waterman begint maandagmiddag aan zijn tweede seizoen als PSV’er. Hij verdedigde tussen 2012 en 2013 29 keer het doel van PSV. In dat seizoen won PSV de Johan Cruijff Schaal, haalde de ploeg de finale van de KNVB Beker en werd de club tweede in de Eredivisie. PSV betaalt geen transfersom voor Waterman, die afgelopen seizoen voor Ofi Kreta speelde. Daarvoor werd hij viermaal op rij kampioen van Cyprus bij APOEL Nicosia.

Maak kennis met Boy
Hier vind je een hernieuwde kennismaking met Waterman, die in het seizoen 2012-2013 al voor PSV keepte. Verder vind je op PSV.nl en op ons YouTubekanaal Inside-video’s van zijn eerste PSV-dag. Natuurlijk nemen we je op alle platformen ook mee door de eerste dag van Ruud van Nistelrooij als hoofdcoach van PSV.