Official Sponsor Derckx verlengt met PSV

Artikel
Official Sponsor Derckx verlengt met PSV

Official Sponsor Derckx heeft het contract met PSV verlengd. De directies van beide partijen verlengden de samenwerking eerder deze week tot 2022 en daarmee komt een bijzondere mijlpaal in zicht.

Bijna twintig jaar bij PSV
Derckx, een bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden is sinds 2003 al verbonden aan PSV. Eerst als lid van PSV Business en sinds de zomer van 2019 als Official Sponsor. “Een bedrijf dat bijna twintig jaar bij PSV komt, hoort bij PSV”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Wij investeren bij voorkeur in duurzame samenwerkingsverbanden. Derckx is na een lange periode als lid van de Business Club doorgegroeid tot ons sponsorhuis. Wij zijn trots dat ze dat ondanks de huidige crisis komend jaar blijven.”

Samen vooruit
“Het afgelopen jaar was gezien allen coronaperikelen een bijzonder jaar, waarbij alles anders verliep dan gepland”, zegt Ruud van den Bosch namens Derckx. “Wij hopen samen met PSV komend seizoen weer op een vertrouwde manier te kunnen genieten van de wedstrijden en hospitality.” Paul Derckx:  “Zodoende willen we verder bouwen aan ons merk en netwerk. Samen kijken we vooruit naar betere tijden.”

Echt anders
Derckx is een ontwerpende bouwer van bedrijfshuisvesting. Het complete proces van ontwerp, vergunningsaanvraag, realisatie en nazorg verzorgt Derckx met haar eigen mensen. Deze betrokkenheid en totaalaanpak leveren veel voordelen op voor de klant. Zo zijn er geen grijze gebieden en zijn de planning en budgetten vaste gegevens. Daarbij hanteert Derckx door haar afgekondigde wetten om kwaliteit en transparantie te waarborgen.