Obispo keert terug van blessure tegen Helmond Sport

Artikel
Obispo keert terug van blessure tegen Helmond Sport

Een paar weken later door het winterse weer komt Helmond Sport vanavond alsnog op bezoek. Jong PSV kan voor het eerst sinds september weer twee wedstrijden op rij winnen. De mannen van Peter Uneken krijgen daarbij versterking van een oude bekende. Armando Obispo keert namelijk terug na lang blessureleed.

Revanche
Afgelopen vrijdag werd FC Den Bosch met 1-0 verslagen. Het was de tweede thuisoverwinning voor Jong PSV dit seizoen. De heenwedstrijd tegen Helmond Sport was voor Jong PSV een frustrerende avond. Een overvloed aan kansen resulteerde niet in een doelpunt. En dus was het uiteindelijk Helmond Sport die aan één treffer genoeg had om er met de volle buit vandoor te gaan.

Obispo zal er vanavond op gebrand zijn dat scenario te voorkomen. Na een succesvolle verhuurperiode bij Vitesse sloot hij weer aan bij het eerste efltal van PSV. De jonge centrale verdediger, die al sinds 2007-2008 bij PSV speelt, raakte in de voorbereiding geblesseerd. Vanavond staat hij voor het eerst weer op het veld sinds de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt van 22 augustus.

Selectie
De selectie bestaat vanavond weer uit 23 spelers waaronder drie keepers: Mark Spenkelink, Kyan van Dorp en Maxime Delanghe. Ismael Saibari is nog altijd geblesseerd en ook aanvaller Jeremy Antonisse heeft nog te veel last van het kwetsuur dat hij opliep tegen FC Den Bosch.

De wedstrijd begint om 21.00 uur en is te zien bij ESPN 1