Nieuws | PSV verwelkomt zes jonge bedrijven in nieuw Skybox-concept

Artikel
Nieuws | PSV verwelkomt zes jonge bedrijven in nieuw Skybox-concept

In de Next-Gen Brainport Box verwelkomt PSV vanaf heden ELEO Technologies B.V., Nimbus Engineering B.V., Taylor Technologies B.V, Vention Technologies B.V., Blatter Legal en GreenMo. Zes jonge bedrijven die onderdeel zijn van de toekomst van Brainport Eindhoven.

De Next-Gen Brainport Box dient als dé plek waar de aangesloten bedrijven kennis met elkaar kunnen delen, connecties kunnen uitwisselen en van daaruit de aansluiting vinden met de rest van het PSV Netwerk. Commercieel directeur Frans Janssen is enthousiast over de samenwerking. “Door samen te investeren in een woonkamer, faciliteert PSV dat bedrijven en personen elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren in een bijzondere setting en inspirerende omgeving.”

Platform
Bij PSV staat talentontwikkeling zoals altijd hoog in het vaandel, daarom is een samenwerking met de toekomst van de Brainportregio niet meer dan logisch. “Naar mijn mening moet PSV, net zoals voor grote bedrijven en Brainport Eindhoven, ook een platform zijn voor startups en scale-ups. Deze bedrijven zijn hier mooie voorbeelden van.” PSV ziet het partnerschap met deze bedrijven als iets voor de lange termijn.

Netwerken en kennis delen
Donny van den Oever GreenMo; Voor ons als deelnemende partijen is het een hele prettige manier om in een informele setting te netwerken, kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan. PSV biedt de ruimte om op deze manier met elkaar in contact te treden, denkt mee in mogelijkheden en is onze verbindende factor. Wij zien allemaal volop kansen met dit mooie partnerschap voor nu en in de toekomst.

Meer info
In de toekomst kunnen meer bedrijven aansluiten. Bedrijven met interesse in de Next-Gen Brainport Box kunnen contact opnemen met PSV Business. Meer info over de zes bedrijven die zich al aansloten is te vinden door bovenaan het bericht op de bedrijfsnaam te klikken.

Klik op de link om naar de bedrijven te gaan
ELEO Technologies B.V., Nimbus Engineering B.V., Taylor Technologies B.V, Vention Technologies B.V., Blatter Legal en GreenMo