Nieuw in het Philips Stadion: PSV Escape Room

Artikel
Nieuw in het Philips Stadion: PSV Escape Room

PSV introduceert in samenwerking met Philips Stadion Events als eerste stadion in Nederland een Escape Room. Het Philips Stadion is een uitstekende evenementlocatie en biedt alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Vanaf heden is het ook mogelijk om je letterlijk op te sluiten in de PSV Escape Room.

Afleiding en samenwerking
De mobiele escape room is bij uitstek een geschikte activiteit voor in de pauze of om even afleiding te zoeken na een lange zit bij een vergadering. In de PSV Escape Room worden maximaal twee personen opgesloten voor zeven minuten en krijgen de uitdaging om de code te kraken. Als de deur in het slot valt, dan is het spel begonnen en start de tijd. Samenwerken en creativiteit is een vereiste.

Innovatie
“Naast het verzorgen van een vergadering, wordt vaak de vraag gesteld of we een activiteit kunnen verzorgen. Met de komst van de PSV Escape Room hebben we een activiteit in huis dat aan alle eisen voldoet van onze relaties. Deze activiteit heeft een teambuildingsaspect, is leuk om te doen en is voor alle gezelschappen van alle leeftijden geschikt”, aldus sales manager Christine Markvoort over de nieuwste aanwinst van het Philips Stadion.

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie?
Het Philips Stadion is als vergaderlocatie uniek in zijn soort. Er zijn verschillende ruimtes die inspireren en prikkelen. De PSV Escape Room kan worden gebruikt in combinatie met een vergaderarrangement.

Bekijk hier alle arrangementen

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video