Nieuw contract voor jeugdspeler Kun

Artikel
Nieuw contract voor jeugdspeler Kun

Jeugdspeler Bertalan Kun heeft vrijdagmiddag een nieuw contract ondertekend. De beloftevolle Hongaar (18) zette op De Herdgang zijn handtekening onder een verbintenis die loopt tot de zomer van 2019.

Tweede contract
Kun is sinds het seizoen 2011-2012 bij PSV. In de zomer van 2015 ondertekende hij zijn eerste profcontract bij PSV, dat nu dus is verlengd. De Hongaarse middenvelder, tevens jeugdinternational van zijn land sluit dit seizoen aan bij PSV onder 19, het team van trainer Mark van Bommel. Kun kwam in 2011 per toeval bij PSV terecht nadat zijn ouders naar Nederland verhuisden. Daarvoor speelde hij bij Veszprem FC Use in zijn geboorteland.

‘Veel vertrouwen’ 
“Dit is een ontzettend belangrijk moment voor mij”, vertelde Kun, die momenteel herstelt van een breuk in zijn middenvoetsbeentje, bij PSV TV. “Ik begin alweer aan mijn zevende seizoen bij de club. Dat zij met mij door willen geeft veel vertrouwen. Ik vond het al speciaal toen ik mijn eerste contract mocht tekenen, maar dit is, net als het kampioenschap in PSV O17, erg mooi.”