Neem vandaag het nieuwe PSV Magazine mee naar huis

Neem vandaag het nieuwe PSV Magazine mee naar huis
2 min

Seizoen Club Cardhouders van PSV krijgen zondag het vernieuwde PSV Magazine uitgereikt. Na afloop van de wedstrijd PSV - FC Twente krijgen alle supporters de kans om één magazine per persoon mee naar huis te nemen. Het nieuwe PSV Magazine wordt uitgedeeld bij het verlaten van het Philips Stadion.

Dikker, persoonlijker en nog meer PSV  
Het PSV Magazine is de afgelopen periode flink onder handen genomen. Het is een dikkere versie dan je de afgelopen jaren van ons gewend was, voorzien ook van ander papier, vernieuwende rubrieken, sterke en persoonlijke verhalen. Een blad vol sfeer, voetbalverhalen en clubliefde. Méér PSV. Méér aandacht. Dat is de weg die we hopen te zijn ingeslagen met het eerste nummer van dit seizoen.

Sneak preview  
Voortaan valt het officiële clubmagazine niet meer bij jou op de mat, maar neem je het mee na een wedstrijd van PSV. Per mail, web en app zullen we je daarover berichten. Iedere Seizoen Club Cardhouder krijgt twee edities per voetbaljaar, deze eerste editie dus komende zondag. Ben je toevalligerwijs niet bij de wedstrijd aanwezig? Dan kun je op vertoon van je Seizoen Club Card een magazine ophalen. Let op: dit kan van maandag 27 januari tot en met vrijdag 7 februari. Seizoenkaarthouders die verder weg wonen, kunnen een mail sturen naar fandesk@psv.nl. Benieuwd naar het uiterlijk? Bekijk hier alvast een sneak preview van het PSV Magazine. 

Zo ziet de cover van het nieuwe PSV Magazine eruit Zo ziet de cover van het nieuwe PSV Magazine eruit