Mooie tijden tijdens de Soccer School dagclinics

Artikel
Mooie tijden tijdens de Soccer School dagclinics

Honderden kinderen togen de afgelopen dagen naar sportcomplex De Herdgang om deel te nemen aan de PSV Soccer School Dagclinics. Voetballende jongens, meisjes en keepers tussen de 7 en 15 jaar oud probeerden daar hun vaardigheden te verbeteren. Jong PSV-doelman Mike van de Meulenhof en voormalig PSV-keeper Hans van Breukelen vergezelden hen donderdagochtend.

#mooietijden  
Van Breukelen deed donderdag rond 09.00 uur de aftrap van de keepersclinic van de Soccer School. De Europa Cup I-winnaar van 1988 was daar te gast omdat ook de Soccer School aandacht besteed aan de themamaand #mooietijden van PSV. Daarin staat PSV stil bij de winst van de twee grootste prijzen uit de clubhistorie (UEFA Cup en Europa Cup I), die resp. 40 en 30 jaar geleden aan de prijzenkast van PSV werden toegevoegd.

Hans van Breukelen (achteraan links) gaat met enkele deelnemers van de PSV Soccer School op de foto Hans van Breukelen (achteraan links) gaat met enkele deelnemers van de PSV Soccer School op de foto

Groningen - Eindhoven 
Na een welkomstwoord van Van Breukelen vertrokken de jonge doelmannen, van wie een enkeling al om 05.00 uur ’s ochtends in de auto was gestapt om vanuit Groningen naar Eindhoven te rijden voor een clinic, en -vrouwen naar de trainingsvelden aan de jeugdzijde van PSV’s sportcomplex. Daar werden zij verrast door een bezoek van Jong PSV-doelman Mike van de Meulenhof. Hij hielp de trainers van de Soccer School bij het voordoen van enkele oefeningen en gaf de deelnemers tips.

https://twitter.com/PSV/status/991949996843991040
https://twitter.com/PSV/status/991949996843991040

Zelf meedoen? Schrijf je in voor de Soccer School Driedaagse
Wil jij zelf jouw skills ook verbeteren? Of wil je trainen volgens de spicifieke methodieken van de jeugdopleiding van PSV? Schrijf je dan in voor een heel bijzondere clinic in de zomervakantie: de PSV Soccer School Driedaagse. Deze vindt plaats vanaf 11 en 16 juli. Alle informatie en inschrijven hiervoor kan door op onderstaande link te klikken. Zien wij jou in de zomervakantie op De Herdgang?

Kijk snel