Medewerkers DAF gaan gebruik maken van PSV+

Artikel
Medewerkers DAF gaan gebruik maken van PSV+

De PSV Foundation gaat personeelsleden van DAF Trucks Nederland de kans bieden om op een laagdrempelige manier je leefstijl te veranderen middels het leefstijlprogramma PSV+. Daarvoor hebben beide partijen woensdag een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Vierde grote bedrijf  
DAF is het volgende grote bedrijf uit de regio dat zich aansluit bij PSV+. Het leefstijlprogramma van twaalf bijeenkomsten wordt reeds met veel succes aangeboden aan personeelsleden van ASML, Coöperatie DELA en Strukton Worksphere. Tijdens het programma worden deelnemers bewust gemaakt van hun beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon en wat daarin verbeterd kan worden. De trainingen en bijeenkomsten vinden plaats in en rond het Philips Stadion in Eindhoven. Directeur Operations Jos Habets is blij met de samenwerking: ''DAF gaat samenwerken met PSV om medewerkers fit te houden.''

Interesse?     
Bedrijven in de regio Eindhoven die interesse hebben om het programma ook aan haar personeel aan te gaan bieden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Patrick van de Voort, Coördinator van de PSV Foundation. Bij dit programma ontvangen deelnemers een PSV-trainingsshirt, beweegmonitor Neo health Go en een praktisch werkboek dat kan helpen om doelen te bereiken.  

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Dries Mertens

Video

PSV Work Out | Walk Out

Video

Betere slaap, betere gezondheid

Video