Max droomt na ‘krankzinnig eerste seizoen’ van Champions League en volle tribunes

Max droomt na ‘krankzinnig eerste seizoen’ van Champions League en volle tribunes
3 min
PSV1

PSV is altijd onderwerp van gesprek. In PSV in the Picture lees je externe berichten over spelers, speelsters, de club en de supporters

Marco van Ginkel is gelukkig bij PSV
In de wedstrijd tegen VVV-Venlo mocht Marco van Ginkel als eerste invaller binnen de lijnen komen. Een kleine mijlpaal voor de middenvelder die zo lang geblesseerd is geweest. Na de wedstrijd gaat Van Ginkel in op zijn situatie en een mogelijk langer verblijf bij PSV. “Ik denk niet dat ik nog voor Chelsea in aanmerking kom”, zegt de middenvelder die tevens een aflopend contract heeft. “Bij PSV heb ik het altijd heel goed naar mijn zin gehad, maar het is ook afwachten wat PSV straks wil.”

Europa Cup 1-zege digitaal verkocht
Als eerste voetbalclub van Nederland heeft PSV een bijzonder sportmoment verkocht. De Europa Cup I-zege werd met een NFT (Non Fungible Token) aangeboden, wat garandeert dat het de originele digitale versie is. De nieuwe eigenaar is PSV-fan Wouter Smeulders. "Ik wilde dit moment heel erg graag kopen, omdat ik PSV-supporter ben en ook geloof dat het in de toekomst meer waard kan worden.”

Max stelt doelen voor volgend seizoen
Philipp Max vertelt in het ED over zijn eerste seizoen bij PSV. Voor de vaste linksachter gingen een aantal dromen in vervulling, zoals opgeroepen worden voor ‘Die Mannschaft’. De verdediger kijkt inmiddels uit naar volgend jaar. “Mijn contract loopt nog drie jaar. Volgend seizoen wil ik echt ervaren hoe het voetbal hier leeft. Ik wil enorm graag met onze ploeg in de Champions League spelen en ik kijk uit naar het moment dat de tribunes weer vol zitten.”

Boscagli voelt zich steeds belangrijker
Olivier Boscagli speelde tegen VVV-Venlo weer vanaf het middenveld en stond wederom aan de basis van een doelpunt. Na afloop werd hem bij ESPN gevraagd wat nu eigenlijk zijn beste positie is. “Ik weet het eigenlijk niet”, zegt de Monegask waarna hij lacht. “Het is allebei heel anders, maar ik vind het allebei leuk. Ik voel me steeds belangrijker voor het team en daar gaat het om.”