Loting | PSV in derde kwalificatieronde Champions League tegen AS Monaco

Artikel
Loting | PSV in derde kwalificatieronde Champions League tegen AS Monaco

PSV speelt in de derde kwalificatieronde voor de UEFA Champions League tegen AS Monaco. De eerste wedstrijd is op 2 of 3 augustus in Frankrijk. Een week later, op 9 augustus is de return in Eindhoven.

Pad naar het hoofdtoernooi
PSV moet twee rondes overleven om in september aan de groepsfase van de Champions League mee te kunnen doen. Als de ploeg van hoofdcoach Ruud van Nistelrooij AS Monaco verslaat in de derde kwalificatieronde, wacht half en eind augustus de play-off voor de groepsfase. De tegenstander daarin is op dit moment nog niet bekend.

Deze week ticketverkoop
Deze week start de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AS Monaco. Seizoen Club Cardhouders ontvangen daarover een mail met alle informatie. Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van ons mist? Voeg dan ons e-mailadres (email@newsletter.psv.nl en email@services.psv.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders. Klik hier voor een uitleg hoe je dit moet doet. We hopen je snel meer te kunnen vertellen over de voorwaarden die gelden voor de reis naar Monaco. Via PSV.nl/kaartverkoop lees je binnenkort ook meer.