Laatste kans: bezoek PSV Vrouwen in Philips Stadion

Artikel
Laatste kans: bezoek PSV Vrouwen in Philips Stadion

PSV Vrouwen speelt aanstaande zondag in het Philips Stadion met beperkt publiek via de pilot 'testen voor toegang' van de overheid. Tijdens het duel tussen de nummer één en twee van de competitie strijdt PSV Vrouwen voor een UEFA Women’s Champions League-ticket.

De eerste ring van het Philips Stadion wordt geopend tijdens het laatste thuisduel van PSV Vrouwen. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk. Het is voor supporters de eerste kans om dit seizoen PSV Vrouwen in het stadion in actie te zijn. Het is tevens de laatste thuiswedstrijd van onder andere PSV’ers Aniek Nouwen, Joëlle Smits en Dana Foederer. Kom jij zondag naar het Philips Stadion? De kaartverkoop voor PSV Vrouwen – FC Twente Vrouwen loopt tot en met vrijdag 17.00 uur.

Bestel nu!

Testbewijs  
Iedere bezoeker (twaalf jaar of ouder) moet via de app CoronaCheck een negatieve testuitslag kunnen overleggen. Dat doe je door een (gratis) sneltest bij je te laten afnemen in een speciaal daarvoor ingerichte teststraat van Testen voor Toegang. De test moet maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd zijn afgenomen. Meer informatie en instructies over het testen en de app ontvang je nadat je een ticket voor PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen hebt besteld. Meer informatie vind je hier.