Kaartverkoop | Regels omtrent doorverkoop en weggeven tickets

Artikel
Kaartverkoop | Regels omtrent doorverkoop en weggeven tickets

Naar aanleiding van het incident tegen Sevilla FC in de UEFA Europa League wil PSV graag nogmaals duidelijkheid verschaffen over de spelregels met betrekking tot het weggeven, doorverkopen en uitlenen van kaarten en seizoenkaarten. PSV hoopt hiermee alle fans voldoende te informeren.

Kaarten zijn overdraagbaar binnen de privésfeer. Dit geldt tenzij het gaat om fans van de bezoekende club. Die dienen kaarten te verkrijgen bij de desbetreffende club. Een eventuele vergoeding mag maximaal de oorspronkelijke aankoopwaarde bedragen. Daarnaast is het te allen tijde verboden een ticket of seizoenkaart over te dragen aan iemand met een lopend stadionverbod.  

Resale
Ondanks dat iemand anders in jouw plaats naar een wedstrijd van PSV gaat, blijf je als oorspronkelijke koper verantwoordelijk en dus aansprakelijk voor wat de gebruiker van het toegangsbewijs doet. Heb je als seizoenkaarthouder bij een Eredivisiewedstrijd jouw plaats voor resale aangeboden? Dan is degene die de ticket overneemt zelf aansprakelijk.

Mocht je nog altijd vragen hebben over de spelregels? Klik dan op de onderstaande knop of stuur een mail naar fandesk@psv.nl.

FAQ kaartverkoop