Jong PSV zonder Madueke, maar met Sadílek richting Telstar

Artikel
Jong PSV zonder Madueke, maar met Sadílek richting Telstar

Jong PSV vervolgt de competitie met een uitwedstrijd tegen Telstar. Het team van trainer Peter Uneken doet dat zonder Noni Madueke, die zondag bij PSV aansluit in het duel met FC Groningen. Michal Sadílek is er wel weer bij.

Selectie
Veel opvallende wijzigingen zijn er verder niet te noemen in de selectie van Jong PSV. Claudio Gomes, Andrew Mendonca en Cyriel Ngonge zijn nog steeds geblesseerd. Ook Yorbe Vertessen viel eerder deze week uit op de training en is er niet bij. Daar tegenover staat de aanwezigheid van Maxime Soulas en Richard Ledezma. Zij keren terug van een schorsing. Verder kan Jong PSV opnieuw beschikken over Michal Sadílek, die vorige week zijn eerste minuten maakte na zijn blessure.

Favoriet
Jong PSV geldt als favoriet als het gaat om resultaten uit het verleden. Telstar wist in de competitie nog nooit te winnen van de beloften van PSV. In eerdere ontmoetingen trok de club uit Velsen-Zuid zes keer aan het kortste eind. Zeven keer eindigde het duel in een gelijkspel. Zo ook eerder dit seizoen. Op PSV Campus De Herdgang kwam Telstar nog wel op voorsprong door Sven van Doorm, maar in extremis zorgde Sekou Sidibé voor een Eindhovens punt.

De aftrap van Telstar - PSV is vrijdag om 20.00 uur in het Rabobank IJmond Stadion en is live te volgen op onze kanalen of op het schakelprogramma van FOX Sports.

Bekijk ook

Top 10 Goals | Joëlle Smits

Video

PSV Work Out | Full kneeling Squat

Video