Jong PSV wint ook tweede competitieduel

Na de sensationele thuisoverwinning op Go Ahead Eagles (1-0), won Jong PSV vrijdagavond ook van MVV. In De Geusselt in Maastricht boekte het team van Pascal Jansen een knappe 3-2 overwinning.

Zege na rust veiliggesteld
Jong PSV ging op bezoek bij MVV in de wetenschap dat de Limburgse formatie in de eerste speelronde met 1-0 had verloren van Helmond Sport. De thuisploeg opende na 16 minuten de score, Stef Peeters schoot de bal van 20 meter doeltreffend binnen. De 1-0 bleek uiteindelijk ook de stand bij rust. Met een splijtende pass zette aanvoerder Clint Leemans Sander Heesakkers in de 56e minuut alleen voor doelman Jo Koppens en de back schoof de bal koelbloedig binnen: 1-1. Tien minuten later scoorde Leemans zelf vanaf elf meter de 1-2. De overtreding was van Steven Pereira op Aleksandar Boljevic, die even daarvoor in het veld was gekomen voor Moussa Sanoh. Diezelfde Boljevic stelde in de 86e minuut de zege veilig, ondanks dat Pieter Nys nog een keer trefzeker was voor de gastheren. En zo werd ook de tweede wedstrijd in de Jupiler League door Jong PSV in winst omgezet en staat het team van Pascal Jansen nu knap vierde met zes punten uit twee wedstrijden. Volgende week vrijdag is VVV-Venlo te gast op De Herdgang. De aftrap van dat duel is om 20.00 uur.