Jong PSV wil in Dordrecht opmars vervolgen

Jong PSV wil in Dordrecht opmars vervolgen
2 min

In de drukke slotmaand van het seizoen is FC Dordrecht vrijdagavond (20.00 uur) de volgende tegenstander van Jong PSV. In het Riwal Hoogwerkers Stadion, waar PSV-1 een seizoen geleden met 1-3 won, hoopt trainer Pascal Jansen met zijn ploeg de opmars van de laatste weken te vervolgen. Dat moet het doen zonder de inbreng van Ramon Pascal Lundqvist, Albert Gudmundsson en Jesse Bertrams.

Rommens
Allen zijn niet fit genoeg op deel uit te maken van de wedstrijdselectie. Wel bij het team zitten onder anderen de goalies Lasse Mikkelsen en Luuk Koopmans, verdediger Menno Koch en aanvaller Steven Bergwijn, die Jong PSV afgelopen maandag nog met twee treffers langs FC Oss schoot (3-1 winst). Een andere opvallende naam is die van Philippe Rommens. Het jongere broertje van Olivier – die ook bij de selectie zit – speelde vooralsnog pas zeven minuten voor Jong PSV. Op 19 september 2014 kwam hij kort voor het einde tegen Sparta Rotterdam in het veld in een wedstrijd die de ploeg uiteindelijk met 2-0 verloor.

17 vs 9
Vrijdagavond mag Rommens hopen op een beter resultaat. FC Dordrecht, dat vorig jaar nog in de Eredivisie acteerde, staat vier speelronden voor het einde van de Jupiler League op de 17e plaats en wist al sinds 19 februari niet meer te winnen. De beloften van PSV zijn op hun beurt bezig aan een opmars. Zij verloren na de winterstop pas drie keer en zijn daardoor opgeklommen naar de negende positie op de ranglijst. Bij winst op Dordrecht komt zelfs plek zeven in zicht.

FC Dordrecht - PSV is vrijdag te volgen via @PSV op Twitter. Later in de avond volgt een samenvatting van het duel op SBS6 en lees je een wedstrijdverslag op PSV.nl