Jong PSV wacht traditioneel lastige uitwedstrijd in Volendam

Artikel
Jong PSV wacht traditioneel lastige uitwedstrijd in Volendam

De belofteploeg van PSV neemt het vrijdagavond in het Kras Stadion op tegen FC Volendam. Op enkele namen na is de ploeg van Peter Uneken compleet in het eerste duel na de interlandonderbreking.

Ziekenboog loopt leeg
Damian Timan, Dennis Vos, Tijn Daverveld en Richie Ledezma keren allen terug in de wedstrijdselectie van Jong PSV. Zij kampten de afgelopen tijd met blessures. Daarentegen zijn Djenairo Daniels, Cheick Touré, Yorbe Vertessen en Nigel Thomas afwezig in Volendam. Vincent Müller versterkt het keepersgilde tegen de Volendammers. Maxime Delanghe sluit dit weekend aan bij de eerste selectie voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Moeite
Zeven keer eerder speelde Jong PSV een uitduel in het Kras Stadion. Slechts een keer pakten de beloften de volle buit in Volendam. In het seizoen 2018-2019 won Jong PSV overtuigend met 0-3 van FC Volendam. Van de huidige selectie stonden alleen Tijn Daverveld en Robin Schoonbrood destijds in het veld. Vrijdagavond heeft Jong PSV de kans om de tweede overwinning te pakken in het vissersdorp.