Jong PSV Vrouwen wint topper, PSV O17 op schot in Doetinchem

Artikel
Jong PSV Vrouwen wint topper, PSV O17 op schot in Doetinchem

De meeste teams uit PSV Academy kwamen afgelopen weekend weer in actie in competitieverband. Jong PSV Vrouwen won de thuiswedstrijd tegen concurrent Ajax. PSV O17 won overtuigend op bezoek bij De Graafschap. Een overzicht van alle uitslagen.

Titelstrijd
Jong PSV Vrouwen speelde afgelopen weekend een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax Vrouwen. De koploper won de wedstrijd met 4-2 en stuurde de nummer twee puntloos huiswaarts. Doelpunten kwamen op naam van Senna Koeleman, Zera Hulswit, Fleur Stoit en Dieke van Straten.

O17
PSV O17 won eenvoudig op bezoek bij De Graafschap O17: 1-4. Jason van Duiven (2x), Elvic Jager en Konstantinos Evripidou tekenden voor de Eindhovense doelpunten. Het team van trainer Theo Lucius staat momenteel op de eerste plaats in de competitie. PSV O18 – ADO Den Haag O18 werd afgelast.

O16 & O13
PSV O16 leed op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam een minimale nederlaag. De ploeg ging in Rotterdam met 1-0 onderuit. PSV O13-1 verloor met 4-0 van Feyenoord. O13-2 behaalde op bezoek bij Willem II O13-1 een 1-1 gelijkspel.