Jong PSV verliest ondanks comeback

De ploeg van Uneken verloor maandagavond met 3-1 van NAC Breda. Van de Meulenhof keepte ondanks de nederlaag een uitstekende wedstrijd. De doelman verrichte een aantal schitterende reddingen.

Uitblinker Van de Meulenhof
De circa 250 toeschouwers zagen maandagvond in het Jan Louwers Stadion weinig kansen in de eerste 20 minuten. De eerste goal viel eigenlijk ook vanuit het niets. Een afgeslagen corner werd tegen de touwen gevolleerd door Ilic. Na een klein halfuur spelen kregen de bezoekers enkele kansen om de score te verdubbelen. Dankzij uitstekende reddingen van doelman Van de Meulenhof en een bal op de buitenkant van de paal bleef het bij 0-1. Helaas viel de 0-2 even later alsnog. Stokkers kopte een voorzet binnen bij de tweede paal.

Treffer Sidibe niet genoeg
Jong PSV moest in de achtervolging in de tweede helft. De aansluitingstreffer viel al vrij snel. En wat voor één. Sidibe ramde de bal van een afstand via de lat in de kruising. Een prachtig doelpunt. Na de treffer ging het alle kanten op. Beide ploegen kregen genoeg mogelijkheden om te scoren. Horvath was een kwartier voor tijd dichtbij de gelijkmaker. Zijn poging belandde op de paal. Vlak voor tijd viel de 3-1. Van der Gaag schoot binnen en besliste zo de wedstrijd.

Van de Meulenhof, Theunissen (46/Zeegers), De Haas, Soulas, Daverveld, Schoonbrood, Gomes, Ledezma (86/Lauwers), Mendonca (67/Horvath), Catic, Sidibe