Jong PSV verliest in Oss

Jong PSV heeft het Brabants onderonsje niet kunnen winnen van Top Oss. In een boeiende tweede helft kreeg de ploeg van trainer Peter Uneken een aantal goede kansen, maar de Ossenaren hielden stand.

Vroege achterstand
Jong PSV begon zwak aan het duel met Top Oss. Al na zeven minuten wist de thuisploeg de score te openen. Lars Hutten kon vrij inkoppen en liet doelman Youri Roulaux kansloos. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam de formatie van Uneken wat beter in de wedstrijd, maar tot echt grote kansen leidde dat niet.

Veel kansen
Jong PSV kwam goed uit de kleedkamer. Met een uur op de klok had Richard Ledezma de gelijkmaker op de schoen, maar TOP Oss-doelman Damien Perquis bracht redding met de voet. Kort hierna kwam Sekou Sidibe in scoringspositie, maar hij tikte de bal net naast. De thuisploeg had meteen een antwoord op de kansen van Jong PSV. Hutten bracht Pieter Langedijk in stelling om te scoren. De spits zag zijn inzet op de lat eindigen. Met nog vijf minuten te gaan kreeg Maxime Soulas nog een goede kans op de verdiende gelijkmaker, maar zijn kopbal ging net over en eindigde de wedstrijd in een 1-0 nederlaag.

Roulaux; Zeegers, Soulas, Daverveld ©, Theunissen (79’ Horvath), Gomes, Ngonge, Schoonbrood, Sidibe (64’ Oostenbrink), Ledezma, Mendonca (87’ Lauwers).