Jong PSV pakt punt tegen Telstar

Jong PSV moet het doen met een punt tegen Telstar. De ploeg van Peter Uneken vocht hard en kwam op het laatste moment nog op gelijke hoogte.

Kansen Ledezma en Ngonge
De eerste grote kans van Jong PSV kwam na een kwartier speeltijd. Richard Ledezma werd vrijgespeeld maar Telstar-doelman Swolfs was attent. Later was het weer de middenvelder die vuur bracht. Ledezma soleerde door de verdediging van Telstar heen maar stuitte weer op de keeper. Ook Ngonge kwam dichtbij een treffer. Hij wist de bal fraai binnen te schieten maar deed dat uit buitenspelpositie en werd afgefloten. Zonder doelpunten gingen beide ploegen de rust in.

Vrije trappen
Jong PSV start sterk aan de tweede helft en komt op een aantal goede mogelijkheden. Sidibe wist nog op doel te schieten maar stuitte op een verdediger van Telstar. Uiteindelijk was het de bezoekende ploeg die de score opende. Halverwege de tweede helft schoot Sven van Doorm raak uit een vrije trap. Kort voor het einde van de wedstrijd kreeg Justin de Haas nog een enorme kans uit een vrije trap maar hij raakte de paal. Niet veel later was het Sidibe die het bevrijdende doelpunt bracht. Gelijk na zijn goal floot de scheidsrechter af. 1-1 werd de eindstand.