Jong PSV op jacht naar zege tegen TOP Oss

Jong PSV op jacht naar zege tegen TOP Oss
2 min
Jong

Voor Jong PSV is TOP Oss de een na laatste tegenstander voor de korte winteronderbreking. Na de remise tegen Roda JC, waarin de ploeg recht had op meer, wil het team van Peter Uneken tegen de Ossenaren weer een keer winnen.

Selectie
Maxime Delanghe versterkt de keepersgilde van Jong PSV vanuit de A-selectie in het duel met TOP Oss. Voor de rest zijn er geen bijzonderheden te noemen. Alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie staan dit weekend in het teken van LHTBI-acceptatie in het voetbal. De aanvoerders van beide ploegen zullen daarom een #OneLove-aanvoerdersband dragen.

Winst is welkom
TOP Oss tankte afgelopen weekend vertrouwen, door tegen Jong AZ voor de derde keer dit seizoen te zegevieren. Jong PSV boekte daarentegen ruim een maand geleden de laatste overwinning. Als de manschappen van Uneken winnen, slaat het een gat van zes punten met de opponent uit Oss. Van de zeven eerdere ontmoetingen in het noorden van Brabant won Jong PSV twee keer. De laatste keer dat de belofteploeg won, was in 2017-2018. Donyell Malen en Sam Lammers waren destijds belangrijk voor hun ploeg.

De aftrap van TOP Oss - Jong PSV is vrijdagavond om 18.45 uur in het Frans Heesen Stadion. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 5 en het schakelprogramma op FOX Sports 1.