Jong PSV ‘op herhaling’ in Deventer

Jong PSV ‘op herhaling’ in Deventer
2 min

Na de afgelasting van afgelopen vrijdag, neemt Jong PSV het vanavond (dinsdag) ‘opnieuw’ op tegen Go Ahead Eagles. In vergelijking met het duel in Deventer is de selectie een klein beetje gewijzigd. Mauro Júnior reist niet af naar Overijssel.

Drietal   
Wel bij de selectie zitten doelman Yanick van Osch, Dante Rigo en Ramon Pascal Lundqvist. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles werd afgelopen vrijdag afgelast omdat het veld wegens sneeuwval onbespeelbaar was. Vanaf vanochtend zijn mensen in Deventer bezig het veld sneeuwvrij te krijgen. De verwachting is dat er de rest van de dag geen sneeuw meer valt.

Nederlaag tegen Fortuna
Na een goede reeks verloor Jong PSV vorige week maandag op De Herdgang met 3-2 van Fortuna Sittard. Jong PSV stond tegen de Limburgers lange tijd voor, maar verloor door twee doelpunten in de slotfase. Jong PSV zakte daardoor naar de achtste plek op de ranglijst.

Trainerswissel Go Ahead
Go Ahead Eagles kent tot op heden een zeer teleurstellend seizoen. De degradant uit de Eredivisie is afgezakt naar de veertiende plek in de Jupiler League. Hoofdcoach Leon Vlemmings werd verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten en moest het veld ruimen. Jan van Staa, in het verleden al trainer in Deventer, is zijn vervanger en zit vanavond voor het eerst op de bank.

De wedstrijd begint om 20.00 uur in De Adelaarshorst. Op de hoogte blijven? Volg @PSV op Twitter.