Jong PSV ontvangt Roda JC in eigen huis

In speelronde 13 van de Keuken Kampioen Divisie komt Roda JC op bezoek op PSV Campus De Herdgang. De laatste twee competitiewedstrijden verloor Jong PSV ternauwernood, dus vanavond gaat de ploeg van Peter Uneken op zoek naar succes in eigen huis.

Selectie
Justin de Haas en Amar Catic zitten vanavond weer bij de selectie, ze komen terug van blessureleed. Tegen Everton O23 in de Premier League International Cup maakte het duo alweer minuten en vanavond kunnen ze ook in de competitie weer in actie komen. Vanuit de A-selectie zitten de al voor langere tijd meetrainende Mike van de Meulenhof en Jordan Teze bij de selectie van Jong PSV. Yorbe Vertessen en Chris Gloster zijn allebei nog afwezig in verband met blessures.

Onderling resultaat
Jong PSV heeft vier keer eerder tegen Roda JC gespeeld en geen wedstrijd daarvan verloren. Drie keer werd het gelijkspel en Jong PSV won een keer. De vorige ontmoeting in Eindhoven was in februari, toen werd het 2-2. Mohamed Ihattaren scoorde toen het eerste doelpunt namens PSV. Zakaria Aboukhlal maakte de tweede voor de voorsprong, maar diep in de blessuretijd werd het nog 2-2.

Vorm
Met 10 punten uit 12 wedstrijden staat Jong PSV op plaats 18 in de Keuken Kampioen Divisie. De vorige wedstrijd werd krap 1-0 verloren tegen TOP Oss. Roda JC staat op dit moment op plaats 12 met 16 punten. De vorige wedstrijd van de Limburgers was een 4-2 thuisoverwinning tegen NAC Breda.

De wedstrijd is vanavond om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang en staat onder leiding van Robin Gasner.