Jong PSV ontvangt hekkensluiter FC Dordrecht

Jong PSV ontvangt hekkensluiter FC Dordrecht
2 min

Jong PSV ontvang FC Dordrecht op PSV Campus De Herdgang in speelronde 19 van de Keuken Kampioen Divisie. Lukt het de ploeg van Peter Uneken om de drie punten in Eindhoven te houden tegen de Dordtenaren?

Selectie
Ten opzichte van de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn er weinig wijzigingen. Jordan Teze en Mike van de Meulenhof zitten bij de selectie. Amar Catic, Chris Gloster, Koen Oostenbrink en Yorbe Vertessen zijn afwezig in verband met blessures.

Onderling resultaat
Jong PSV en FC Dordrecht hebben tien keer tegen elkaar gespeeld in competitieverband. Zes keer ging de overwinning naar de Eindhovenaren en drie keer naar de Dordtenaren. Eenmaal werd het gelijkspel. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen was een 1-3 overwinning voor Jong PSV in Dordrecht. De thuisploeg kwam vroeg op voorsprong maar doelpunten van Mauro Júnior, Joël Piroe en Lennerd Daneels brachten de winst naar Eindhoven.

Vorm
Door het gelijkspel tegen Go Ahead Eagles en de overwinning op Helmond Sport is Jong PSV naar de 14e plaats op de ranglijst gestegen. Dit is gedeeltelijk te danken aan de goede vorm van Sekou Sidibe, die in zijn laatste vijf wedstrijden vijf keer wist te scoren. FC Dordrecht is op dit moment de hekkensluiter van de competitie en staat met 8 punten onderaan de ranglijst. De laatste wedstrijd van de ploeg was een 2-4 verliespartij tegen SC Cambuur.

Jong PSV - FC Dordrecht is om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang en staat onder leiding van Robin Hensgens.

JongPSV