Jong PSV onderuit in doelpuntrijk duel

1 min

Jong PSV heeft in Helmond geen goed vervolg kunnen geven aan een ongeslagen reeks van vijf wedstrijden. In het Lavans Stadion werd met 4-2 verloren van Helmond Sport.

Steven Bergwijn
De ploeg van Pascal Janssen keek bij rust tegen een 2-0 achterstand aan, maar Steven Bergwijn trok de stand na de pauze met twee treffers weer gelijk. Twee minuten na de gelijkmaker bracht Gyrano Kerk met zijn tweede van de avond Helmond Sport weer op voorsprong. Aleksander Bjelica bepaalde tien minuten voor het einde de eindstand op 4-2. Florian Jozefzoon maakte opnieuw de negentig minuten vol, Rai Vloet en Bergwijn werden na 71 minuten gewisseld. De competitie ligt voor Jong PSV nu even stil wegens de interlandperiode, op dinsdag 16 november staat een wedstrijd in de Premier League International Cup op het programma. Tegenstander is dan het Engelse Leicester City.