Jong

Jong PSV - FC Dordrecht is de laatste thuiswedstrijd van de derde periode. Begin januari troffen beide teams elkaar nog, toen namen de talenten van PSV drie punten mee uit Zuid-Holland. Vanavond wordt Jong versterkt door drie spelers uit de A-selectie.

Er zitten vanavond weer twaalf man op de bank bij Jong PSV dat nog steeds niet kan beschikken over de geblesseerde Ismael Saibari en Mathijs Tielemans. Wel beschikt Peter Uneken over twee spelers van de A-selectie: Joël Piroe en Armando Obispo. Maxime Delanghe kan vanavond het doel bewaken. Mark Spenkelink en Kyan van Dorp zitten ook bij de selectie.

Uitwedstrijd
11 januari was de uitwedstrijd in Dordrecht, toen viel doelman Vincent Müller geblesseerd uit in de warming-up. PSV kwam al snel op een 1-0 voorsprong, maar vlak na rust gaf het dat weg. In de 67e en 69e minuut stelde Mathias Kjølø en Nigel Thomas, vlak na elkaar, orde op zaken. Door een tegentreffer in de slotminuten werd het toch nog even spannend, maar de overwinning werd uiteindelijk binnengehaald

Stand
FC Dordrecht draagt momenteel de rode lantaarn en heeft een overwinning nodig om voorbij FC Den Bosch te geraken. Jong PSV neemt momenteel de 17e plek in beslag. Het zal bij drie punten afstand nemen van achtervolger Jong AZ en aansluiting vinden bij TOP Oss dat met een wedstrijd meer op vier punten van Jong PSV staat.

Jong PSV - FC Dordrecht begint om 21.00 uur en is live te zien bij ESPN 1.