Jong PSV met Vloet en Jozefzoon naar Oss

Artikel
Jong PSV met Vloet en Jozefzoon naar Oss

Trainer Pascal Jansen van Jong PSV heeft vrijdagavond tegen FC Oss de beschikking over selectiespelers Rai Vloet en Florian Jozefzoon. De aftrap tegen de Brabanders is om 20.00 uur.

Negentig minuten Jozefzoon
Jozefzoon speelde vorige week tegen Fortuna Sittard voor het eerst sinds december 2014 weer een volledige wedstrijd. Van de vleugelspeler, die in de laatste fase van zijn revalidatie zit, worden vanavond tegen FC Oss opnieuw speelminuten bij Jong PSV verwacht. Dat geldt ook voor Rai Vloet, die oOok de middenvelder speelde tegen de Limburgers negentig minuten mee. Het duel tegen Fortuna eindigde overigens in 1-1 en daarmee doet Jong PSV goed mee in de middenmoot van de Jupiler League. Na negen speelrondes staan de beloften op een twaalfde plaats met twaalf punten.

FC Oss stelt vooralsnog teleur
Tegenstander FC Oss doet het na een knap seizoen waarin ze een plekje in de nacompetitie afdwongen, dit jaar minder. De Brabanders staan met zeven punten op een enigszins teleurstellende 17e positie. Enkel Almere City en RKC Waalwijk staan onder Oss, maar het verschil met de hekkensluiters bedraagt slechts een punt. De gastheren zullen daarom gebrand zijn op een overwinning. Later volgt een verslag van de wedstrijd op PSV.nl