Jong PSV met selectie van 17 naar Engeland

Artikel
Jong PSV met selectie van 17 naar Engeland

Voor Jong PSV begint woensdag een nieuw seizoen internationaal bekervoetbal. In de Premier League International Cup kruist het in Engeland de degens met Derby County. Coach Dennis Haar beschikt over een groep van 17 spelers.

Romero    
Onder hen onder meer Maxi Romero. De Argentijn speelde vrijdag een uur mee tegen FC Dordrecht en maakte daar zijn eerste treffer sinds hij in de winterstop van het vorige seizoen overkwam uit Argentiniƫ. Ook aanvaller Yorbe Vertessen stapte dinsdag in het vliegtuig. De Belg reist voor het eerst mee naar het buitenland met Jong PSV.

Selectie 
Van de Meulenhof, Roulaux, Theunissen, Soulas, Teze, Kun, Wallenburg, Schoonbrood, Piroe, Hattu, Daneels, Zeegers, Frey, Duarte, Catic, Romero, Vertessen.

PLIC
De Premier League International Cup (PLIC) is een vriendschappelijk toernooi voor beloftenteams, georganiseerd door de Engelse competitie. Aan het toernooi doen enkel Europese teams mee. PSV neemt het dit jaar op tegen Derby County, Manchester United en Paris Saint-Germain. Alle wedstrijden worden afgewerkt in Engeland. Op 6 december wacht PSV de tweede ontmoeting tegen de Fransen. Op 17 januari 2019 is Manchester United de tegenstander.

Derby County - PSV begint om 20.00 uur. Een reportage van PSV TV volgt.