Jong PSV met Room, Rigo en Lammers tegen Jong FC Utrecht

Jong PSV met Room, Rigo en Lammers tegen Jong FC Utrecht
2 min

Jong PSV kan maandagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht een beroep doen op Eloy Room, Dante Rigo en Sam Lammers. Het drietal komt over uit de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu.

Obispo, Gudmundsson, Paal en Mauro erbij
Armando Obispo, Albert Gudmundsson, Kenneth Paal en Mauro Júnior zijn ook van de partij. Zij maakten ook deel uit van de wedstrijdselectie van PSV 1 tegen PEC Zwolle, maar kwamen niet in actie. Lennard Daneels en Gökhan Kardes zijn nog afwezig vanwege blessures.

Voorlaatste
Jong PSV verloor zijn laatste wedstrijd in de Jupiler League met 1-0 van hekkensluiter FC Volendam en treft met Jong FC Utrecht opnieuw een laaggeklasseerde ploeg. Jong FC Utrecht staat met negen punten uit twaalf duels voorlaatste. Het team van hoofdcoach Dennis Haar heeft zes punten meer en staat ook zes plaatsen hoger. Vorig seizoen won Jong PSV beide ontmoetingen met het Utrechtse beloftenteam met 2-0.

De wedstrijd begint om 20.00 uur op sportcomplex De Herdgang.

Afsluiting
Van maandag 20 t/m vrijdag 24 november is de Achtseweg Zuid vanaf de rotonde tot de toegangsweg naar de Internationale school helemaal afgesloten voor verkeer. De Herdgang is die week alleen vanuit de kant van het centrum (Strijp-S) bereikbaar. Er worden borden geplaatst die de omleidingsroutes aangeven.