Jong PSV heeft Gloster en Ledezma terug tegen Eindhoven

Artikel
Jong PSV heeft Gloster en Ledezma terug tegen Eindhoven

Vanavond staat voor Jong PSV de stadsderby op het programma. Op PSV Campus De Herdgang wordt FC Eindhoven ontvangen. Alle punten van Jong PSV tot nu toe werden in eigen huis gepakt. Ook vanavond wil de ploeg van Peter Uneken winst boeken.

Selectie
Yorbe Vertessen liep bij de wedstrijd tegen NEC een blessure op en kan er daarom vandaag niet bij zijn. Ook Amar Catic en en Justin de Haas kampen nog met blessures. Mike van de Meulenhof en Jordan Teze sluiten zich aan bij de selectie vanuit PSV 1. Chris Gloster en Richard Ledezma zijn weer terug van interlandverplichtingen met Jong Verenigde Staten en sluiten weer aan bij de selectie.

Onderling resultaat
De laatste zeven wedstrijden op rij heeft Jong PSV van FC Eindhoven gewonnen. De vorige ontmoeting eindigde 1-2 in het voordeel van Jong PSV. Justin Lonwijk en Zakaria Aboukhlal maakten toen de doelpunten. In twaalf ontmoetingen heeft PSV acht keer gewonnen en vier keer won FC Eindhoven. Opvallend genoeg is er nog nooit een gelijkspel tussen de ploegen geweest.

Vorm
Met zeven punten uit tien wedstrijden staat Jong PSV op plaats negentien in de Keuken Kampioen Divisie. FC Eindhoven staat op de negende plaats met vijftien punten uit tien wedstrijden. PSV ging de vorige wedstrijd nipt onderuit in Nijmegen tegen NEC terwijl FC Eindhoven gelijk speelde thuis tegen NAC Breda.

De wedstrijd is vanavond om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang en staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens.

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video