Jong PSV geeft voorsprong weg: 2-2

1 min

Jong PSV heeft aan de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk slechts één punt overgehouden. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Gelijkspel
Jong PSV speelt vrijdagavond in het Mandemakers Stadion de competitiewedstrijd tegen de hekkensluiter in de Jupiler League, RKC Waalwijk. De ploeg van Darije Kalezic kwam al na 11 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Francois Marquet. In de 63 minuut maakte Steven Bergwijn er zelfs 0-2 van, waardoor de overwinning leek veiliggesteld. Maar via treffers van Simon van Zeelst en Frank van Mosselveld pakte de thuisploeg alsnog een punt. Door de puntendeling bezet Jong PSV de veertiende plaats op de ranglijst, RKC blijft laatste. Vrijdag 8 mei speelt Jong PSV in de laatste speelronde op De Herdgang tegen FC Volendam, de aftrap van die wedstrijd is 20.00 uur.