Jong PSV eindigt seizoen als derde

Jong PSV - Telstar was een bijzonder duel. Het was de laatste wedstrijd van Haar als Jong PSV-trainer en het duel werd gespeeld in het Philips Stadion. Dankzij treffers van Mauro en Hattu won zijn ploeg van Telstar en eindigt het als derde op de ranglijst.

Geen goals
Jong PSV had zomaar met 2-0 voor kunnen staan na een kwartier spelen. Piroe kreeg twee grote kansen. Tweemaal verzuimde de spits om te scoren. Ook Mauro en Daverveld konden via een afstandsschot en een kopbal zomaar scoren voor de ploeg van Haar. Na de sterke openingsfase golfde het spel op en neer zonder echt grote mogelijkheden voor beide ploegen. Vlak voor rust ging de bal er alsnog bijna in via Piroe. Keeper Van der Maaten redde knap.

Ihattaren, Sadilek, Teze en Verreth kregen voorafgaand een mooi aandenken Ihattaren, Sadilek, Teze en Verreth kregen voorafgaand een mooi aandenken

Mauro schiet Jong PSV naar derde plek
Na rust creëerde Jong PSV minder dan in de eerste helft. Ook de bezoekers kregen weinig tot geen kansen. Beide partijen probeerden het vooral via afstandsschoten. Een kwartier voor tijd kreeg Mauro dé kans op de 1-0: de Braziliaan kon binnenschieten, maar opnieuw stond de Telstar-doelman in de weg. Enkele minuten later kreeg de middenvelder opnieuw een mogelijkheid, en nu ging de bal er wel in. Vlak voor tijd besliste Hattu de wedstrijd door de 2-0 te maken. Zo nam trainer Haar afscheid met een zege.

Jong PSV eindigt het seizoen op de derde plek. De hoogste eindklassering ooit voor Jong PSV!

Van de Meulenhof, Wallenburg (68/Frey), Daverveld, Soulas, Theunissen (68/Daneels), Rigo, Mauro, Verreth, Piroe (86/Hattu), Ramselaar, Lonwijk