Jong PSV eenvoudig langs TOP Oss

In de stromende regen heeft Jong PSV maandagavond met 3-1 gewonnen van provinciegenoot TOP Oss. Mauro blonk met een goal en assist uit bij de ploeg van trainer Haar.

Beauty Lonwijk
De openingsfase van Jong PSV - TOP Oss kende weinig hoogtepunten. Beide partijen waren slordig in balbezit en creƫerden weinig tot geen kansen. De ploeg van Haar had vaker de bal, maar kwam niet verder dan een aantal ongevaarlijke afstandsschoten. De eerste kans van de bezoekers was gelijk raak: na 27 minuten spelen kwam TOP Oss op voorsprong via Oratmangoen. Een aantal minuten later kwam Jong PSV op gelijke hoogte, en hoe. Lonwijk krulde de bal van verre afstand in de kruising. Een beauty. Slechts drie minuten later lag de bal opnieuw in het net. Jong PSV kreeg een strafschop die Mauro vervolgens beheerst binnenschoot.

Lonwijk scoorde maandagavond op fraaie wijze Lonwijk scoorde maandagavond op fraaie wijze

Mauro gevaarlijk
Na een klein uur spelen was Mauro dichtbij zijn tweede van de avond. De Braziliaan krulde een vrije trap perfect in de kruising, maar de keeper redde knap. Na precies een uur spelen lag de derde Jong PSV-goal wel in het net: Aboukhlal rondde een fraaie steekpass van Mauro koeltjes af. Jong PSV had in de tweede helft geen enkele moeite met de ploeg uit Oss en won dus vrij eenvoudig met 3-1.

Roulaux, Wallenburg, Daverveld, Soulas, Kun (80/Theunissen), Frey, Aboukhlal, Verreth, Lonwijk, Mauro, Daneels (75/Catic)