Jong PSV begint vandaag tegen De Graafschap

Jong PSV begint vandaag tegen De Graafschap
2 min

Jong PSV kent vanavond zijn seizoensouverture met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Met een nieuwe trainer en groep openen de beloften om 20.00 uur op De Herdgang. Onder meer met aanvoerder Armando Obispo en selectiespeler en Albert Gudmundsson.

Selectiespelers    
De IJslander was vorig seizoen goed voor 17 doelpunten in de Jupiler League en is één van de selectiespelers die is opgenomen in het team van Jong PSV voor vanavond. Ook Yanick van Osch, Sam Lammers, Jordy de Wijs en Dante Rigo maken deel uit van het team van coach Dennis Haar, die vanavond officieel debuteert als trainer.

Kaarten voor € 5,-
Onder leiding van Haar kende Jong PSV een goede voorbereiding met oefenzeges op onder meer Valenciennes onder 21 en de winst van de Challenge Cup in Engeland. De selectie van Haar ziet er behoorlijk anders uit dan die van zijn voorganger Pascal Jansen. Een aantal PSV onder 19-spelers zijn doorgeschoven naar Jong, terwijl mannen als Damian van Bruggen en Suently Alberto vertrokken. De aftrap van Jong PSV – De Graafschap is om 20.00 uur. Wil je erbij zijn? Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd zijn er tickets te verkrijgen á € 5,- per stuk. Je kunt maximaal twee kaarten kopen en hiervoor is een (Seizoen) Club Card vereist.