Jong PSV aast op punten in Rotterdam

Jong PSV aast op punten in Rotterdam
2 min

In Rotterdam vervolgt Jong PSV de jacht op punten. Na het verlies tegen SC Cambuur vorige speelronde wil de ploeg van Peter Uneken zich herpakken.

Vorm
Met 4 punten uit 7 wedstrijden staat Jong PSV op dit moment onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. Excelsior bekleedt plaats 5 met 13 punten. Vorige speelronde liet de ploeg uit Rotterdam punten liggen in de ontmoeting met NAC Breda, die 2-1 werd verloren.  Onderling hebben de clubs twee keer eerder tegen elkaar gespeeld in competitieverband. De vorige uitwedstrijd tegen de Rotterdammers werd 2-1 verloren door Jong PSV. Elvio van Overbeek scoorde namens de Eindhovenaren, Lars Veldwijk maakte twee doelpunten voor Excelsior. 

Selectie
Yorbe Vertessen maakte afgelopen wedstrijd weer speelminuten voor Jong PSV, maar is er deze keer niet bij. Om wedstrijdritme op te doen zit hij zaterdag bij de selectie van PSV O19 die naar Amsterdam afreist voor de jeugdtopper tegen Ajax O19. Ook Andrew Mendonca is op zijn weg terug na blessureleed, vanavond zit hij weer bij de selectie van Jong PSV. Doelman Mike van de Meulenhof, een van de uitblinkers tegen SC Cambuur, is er vanavond ook weer bij.

De wedstrijd is vanavond in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam en staat onder leiding van scheidsrechter Alex Bos.