Interlandperiode bij PSV Academy

Artikel
Interlandperiode bij PSV Academy

Er zijn zeventien jeugdinternationals van PSV Academy opgeroepen voor de komende interlandperiode in het jeugdvoetbal. Bij Oranje O17 levert PSV een vijftal spelers af, die hun oefeninterlands starten met een training op PSV Campus De Herdgang.

Namens Jong PSV meldt Ismael Saibari zich voor Marokko O23 voor een trainingskamp. Fedde Leysen meldt zich bij België O21 voor EK-kwalificatieduels tegen Turkije en Schotland. Teamgenoot Johan Bakayoko is opgeroepen voor België O19 voor EK-kwalificatieduels. Mathias Kjølø speelt met Noorwegen O20 een vriendschappelijke duel tegen Tsjechië.

Aron van Lare (Jong PSV) meldt zich net als Mylian Jimenez (PSV O18) bij Oranje O19 voor de EK-kwalificatieronde. Voor Oranje O18 zijn Iggy Houben, Jamal Gonzaga, Koen Jansen en Livano Comenencia geselecteerd voor een drieluik aan oefeninterlands. Matteo Dams meldt zich bij België O18 en treft zijn teamgenoten komende week tijdens een oefenduel tegen Oranje O18. Tai Abed is opgeroepen voor Israël O19 voor de EK-kwalificatieronde.

Bij Oranje O17 melden Bram Rovers, Emmanuel van de Blaak, Isaac Babadi, Jason van Duiven en Tim van den Heuvel zich. De PSV’ers trapten de internationale week met drie oefeninterlands (2x Mexico, 1x Tsjechië) af met de eerste training op bekend terrein, PSV Campus De Herdgang, alvorens hun vertrek naar Spanje.